Vloerbekleding

VLOERBEKLEDING

Om uw vloeren perfect te bekleden maakt DK Timmer- en schrijnwerk gebruik van de kwaliteitsmerken Floorify, Quick Step Laminate en Quick Step Livyn. Elk van die merken biedt tal van voordelen.

Floorify

Floorify rigide vinylvloeren hebben zowel de warme uitstraling van parket als de strakke look van beton. Ze zijn erg gebruiksvriendelijk, stevig en zijn schok- en vlekbestendig dankzij een dikke beschermlaag (toplaag met anti-vlektechnologie). De Floorifyvloeren zijn waterbestendig en passen dus in elke ruimte. Door een akoestische laag absorberen ze ook geluid. U bent verzekerd van een aangenaam zacht loopvlak.

Quick Step Laminate

De laminaatvloeren van Quick Step Laminate bestaan uit vier verschillende lagen. Allereerst is er een transparante en slijtbestendige bovenlaag die bestand is tegen alle soorten vuil (bv. schroeiplekken, chemische producten,…). Daaronder zit een met melaminehars afgewerkte decorlaag oftewel een soort foto die de uitstraling van hout of tegels levensecht nabootst. Verder is er nog een gelijmde HDF-kernplaat die stabiel en vochtbestendig is en een tegenlaag die ervoor zorgt dat de vloer niet kromtrekt of doorzakt.

Quick Step Livyn

De vinylvloeren van Quick Step Livyn hebben een warme en naturelle uitstraling. Ze zijn geschikt voor alle behoeften en omstandigheden en gaan jarenlang mee. Bovendien zijn ze voorzien van een beschermende toplaag die watervast en kras- en vlekbestendig U bent verzekerd van een aangename loopervaring zonder ongewenste geluiden van hakken of stoelpoten. De akoestische laag filtert die geluiden allemaal weg. Vinylvloeren van Quick Step Livyn zijn dun en eenvoudig te plaatsen (a.d.h.v. het Uniclic Multifit-kliksysteem) en zijn dus ideaal voor renovatiewerken.