Gevelbekleding

GEVELBEKLEDING

Ga voor de gevelbekleding van uw dromen met DK Timmer- en schrijnwerk. Kaïne bekleedt gevels met Trespa, padoek en Eternit Cedral sidings. Hij gaat steeds met de grootste zorg aan de slag. Elk van die materialen heeft zijn voordelen.

Cedral Sidings

Cedral Sidings zijn duurzaam en eigentijds. Ze vormen een fraai geheel tussen uw woning en een eventuele uitbouw of dakkapel. U kan uw woning volledig voorzien van de sidings of slechts gedeeltelijk met gevelstroken. Cedral Sidings bestaan uit vezelcement en zijn daardoor erg milieuvriendelijk. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en stijlen (bv. cederhoutstructuur of licht gestructureerd).

Padoek

Padoek is een stabiele en duurzame Afrikaanse houtsoort die zich ideaal leent voor buitenschrijnwerk. Het heeft een koraalrode tot paarsbruine kleur. DK Timmer- en schrijnwerk gebruikt padoek niet alleen voor gevels maar ook voor terrassen, tuinmeubels en andere buitenbetimmeringen. Grond- en watercontact is daarbij geen probleem voor deze houtsoort.

Thermo Ayous

Trespa

Trespa omvat zowel Trespa Meteonplaten als Trespa Izeonplaten. De Meteonplaten kunnen in combinatie met andere materialen gebruikt worden en zijn erg veelzijdig. Zowel voor gevels als voor balkons lenen ze zich uitstekend. Ze zijn beschikbaar in een groot scala aan kleuren, afwerkingen, maten en diktes. De Izeonplaten zijn dan weer kras-, slag- en stootvast. Ze zijn leverbaar in alle RAL-kleuren (coderingssysteem van verf en coatings) en zijn uw garantie op een prachtige afwerking.